понеделник, 15 януари 2018 г.

Нощни маски за лице от Balea

Нощни маски за лице от Балеа /марка на магазина ДМ. Имам три вида от тях. Мисля, че има още две разновидности.
 Много интересна опаковка приличаща на сметана за кафе сложена в картонена опаковка. Количеството продукт е 8мл. Цената им около 2 лева. Консистенцията им е гелообразна и много лека. Всички имат хиалуронова киселина в състава си.
На моята кожа най-добре се отрази розовата. Тя е с екстракт от дива роза и хиалуронова киселина. Стяга и овлажнява кожата, подобрява еластичността и намалява дълбочината на бръчките. Аромата на роза е много лек, свеж и ненатрапчив. Попива много бързо. На сутринта кожата сякаш е ''напомпана'' и сочна. Количеството стига за две / три  нанасяния. 
Синята също е приятна. С екстракт от водорасли и хиалуронова киселина е. С нежен аромат. Тя почиства, овлажнява и подпомага обновяването на клетките. Придава усещане за свежест и мекота на кожата. На сутринта наистина кожата е освежена.
Зелената е с масло от авокадо и хиалуронова киселина. Тя не ми харесва, идва ми тежка. Усещането ми след нанасяне е за мръсна кожа. От нея се очаква да подхранва, укрепва,  овлажнява и стимулира обновяването на клетките,
Бих си купила и другите видове от тези маски. Приятна глезотия са за кожата. А коя е вашата любима маска? Споделете ми в коментарите.

Станислава

2 коментара: