сряда, 15 януари 2014 г.

Milva билков сапун против акне с екстракт и цвят от невен

Открих този сапун съвсем случайно в един квартален магазин. Бяха два вида - със смрадлика и с невен. Аз избрах този с невен заради противовъзпалителното действие на билката. Харесвам и ползвам шампоаните и розовата вода на марката и реших да пробвам и сапуна. 
Сапуна е опакован в прозрачно фолио и е 60 грама на цена 0,80 стотинки. 
Използвам сапуна всяка вечер от около две седмици. Измива добре кожата без да я оставя изсушена и опъната. Успокоява зачервяванията и раздразнените пъпки. През времето в което го ползвам - кожата ми е спокойна и нямам нито една новопоявила се пъпка. Има много приятен за мен аромат. Харесва ми и ще пробвам и този със смрадлика.
Ето и състава:
Още информация за полезните свойства на невена => 
Какво е вашето мнение за продуктите на Милва? Интересно ли ви е да четете за билки? А какви публикации искате да видите в блога? Ще се радвам на вашите предложения и препоръки. <3 

Станислава

5 коментара:

  1. Обожавам тези сапунчета! Откакто ги открих преди около 2 лета, не съм оставала без такъв. Задължително имам сапунче със смрадлика - води се против акне и леко изсушава кожата, но все пак си е сапун.Ползвам го от първите до последните топли дни и задължително, ако ми излязат пъпчици! <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много е хубав и този с невен и не ми изсушава мазната кожа. :)

      Изтриване
    2. Купих си го днес и ще дам отзиви като го ползвам по-дълго време. Мирише супер приятно.

      Изтриване
  2. Здравейте,искам да споделя с вас за един продукт ,който ми помогна и съм много доволна.Бях много отчаяна,какво ли не бях пробвала,когато разбрах за него не вярвах,но реших да опитам и резултат беше на лице на втората седмица.Благодарна съм ,че го има и го препоръчвам на всички,защото знам какво е да си изгубил самочувствието си.
    http://magnifico.care/

    ОтговорИзтриване
  3. Здравейте! Аз съм мъж на 34 години. Имам проблемна кожа още от тийнейджър и съм опитвал всякакви продукти, но без достатъчно задоволителен резултат. От известно време използвам серен сапун за почистване на лицето си и ефектът е доста добър. Трябва обаче да се употребява редовно, а не само от време на време. Помага и против пърхот. Дори спрях да използвам шампоан. Разбира се, аз съм мъж, пък и нямам много коса вече. Но определено съм доволен от серния сапун на Милва. Помага за обновяване на кожните клетки на лицето и главата. Препоръчвам го съвсем искрено!

    ОтговорИзтриване