понеделник, 15 декември 2014 г.

NUXE Travel kit

 Днес съм ви подготвила едно бързо ревю на : 
"Комплект Ултра комфортна грижа от NUXE - за пътуване"
Този сет е чудесен избор, ако се чудите какво да подарите на приятелка за предстоящите  празници. Или пък искате да пробвате продукти на NUXE, но не ви се дават много пари - това е начина. :) А така също няма да останете толкова разочаровани, ако някои от продуктите не ви хареса. Красива козметична чантичка - пет продукта в удобен травел размер - изгодна цена.

1. Nuxe Eau Demaquillante Micelaire 35мл. - Почистваща мицеларна вода
С цвят от роза Damascena за всеки тип кожа/чувствителна кожа, лице, околоочен контур, устни.
Бързо и лесно почистване. Нежно отстранява грима, почиства омекотява и успокоява. Допълнително хидратира (хиалуронова киселина). Нанася се с памучен тампон. Не се нуждае от изплакване. Съдържа 97% съставки от растителен произход. - Почиства добре и кожата ми е добре хидратирана след ползване.
2. NUXE NUXELLENCE JENEUNESSE 15 мл. - Антиейдж флуид за всеки тип кожа
Nuxellence Jeunesse е първата „флорална батерия за клетките”, чиято ефективност се базира на уникалното съчетание на три растителни екстракта:
Екстракт от Пасифлора (Passiflora incarnata) се добива от откритите части на растението. Високата концентрация на флавоноиди, които тя съдържа, е привлякла вниманието на учените от NUXE и ги е провокирала да изучат действието на това цвете върху кожата.
Екстракт от Анхуза (Anchusa arvensis) - добит от откритите части на растението и връхчетата на цветовете. Изключително богат на полифеноли.
Екстракт от мак - с доказано действие върху клетъчното подхранване. - За през деня ми идва прекалено тежък и лъсвам от него. Ползвам го за нощна грижа.
3. Huile Prodigieuse 10мл - Мултифункционално сухо масло
Продуктът възстановява, подхранва и предпазва кожата и косата чрез коктейл от ценни масла и Витамин Е. Маслото се абсорбира мигновено като оставя кожата нежна и сатенено гладка, а косата придобива копринена мекота и блясък. Подходящ за целогодишна употреба и е идеален за използване след излагане на слънчеви лъчи. - Добавям го в домашни маски за коса и ми харесва. Пробвах да го ползвам вместо кристали, но не ми допадна. Прекалено ми омазни косата и я направи на клечки (може би прекалих с количеството).
4. Nuxe prodigieuse 15мл. - Хидратиращ крем
Дневен крем за лице за суха кожа. Висока концентрация на антиоксидантни съставки, които освежават и енергизират кожата. Със синя имортела, син алератум и екстракт от какао, които омекотяват и подхранват кожата. С богата текстура, която осигурява интензивна хидратация и дълготраен комфорт. - Хидратира перфектно и прави кожата мека и гладка. Прекрасен крем - ще си го купя в пълен размер.

5. Nuxe body fondant shower gel 30мл. - кадифен душ-гел
Формулата не съдържа сапун, а е базирана на растителна почистваща основа от кокосов дериват, който почиства кожата изключително фино. Кара ни да се разтопим от удоволствие… Гелообразната му текстура се превръща в изкусителна пяна при контакт с вода. - Много приятен душ гел. Харесва ми миризмата му и нежната пяна.
Това са продуктите в комплекта. Всичките са много добри и ми харесаха. Успях да пробвам 5 продукта за 18лв. (при реална цена в пъти над тази). Заслужава си да ги пробвате или да зарадвате прятелка с тях. * <3 Весели празници <3 *

Няма коментари:

Публикуване на коментар