петък, 5 септември 2014 г.

Lóreal Prodigy 5 6.0 Lightest brown

Здравейте, днес ще ви покажа боята за която мога смело да кажа - това е моята боя. 
Вече се бях отказала да експериментирам с боите, но след многото добри отзиви реших да дам шанс на безамонячната боя Lóreal Prodigy 5. 

От Loreal ни обещават: 
ДЪЛБОКО ПРОНИКВАНЕ НА ЦВЕТА ЧРЕЗ МИКРОМАСЛЕНА СИСТЕМА
 Микромаслата усилват действието на оцветителната система. Изумително чистият цвят се разкрива от вътрешността на косъма. ПОДСИЛЕНА С ПОДХРАНВАЩИ СЪСТАВКИ ОТ НАЙ-НОВО ПОКОЛЕНИЕ ТРАЙНА БОЯ ЗА КОСА БЕЗ АМОНЯК.С млечна киселина и Ceramide R, звездни агенти в помощ на повърхностния слой за неустоимо усещане и естествено красива коса.

От многото красиви цветове в каталога аз се спрях на  6.0 OAK Много светло кестеняв. 
Боята няма задушливия и неприятен мирис на други бои. Консистенцията и не е нито много течна нито много гъста. Лесно се нанася и успях да се боядисам сама. Изцапаното по кожата се премахва лесно и не оставя следи. Времето за действие е 30 минути.За коса малко под раменете боята е предостатъчно количество. Докато се боядисвах белите коси не се бяха оцветили и започнах да съжалявам, че реших да я пробвам. Но след измиване и изсушаване останах удивена от равномерното покритие и хубавия и наситен цвят. Косата не беше суха и повяхнала, а напротив. Белите коси (при мен са доста) бяха идеално покрити (и не се различаваха от другата коса - с други бои стават много светли). Като трайност също е много добра боята. Боядисвала съм се с всички бои на Loreal, GARNIER, WELLA, Lakme Collage и от тази съм очарована още от първо ползване. Това е боята за моята коса.  Препоръчвам я.


Станислава

Няма коментари:

Публикуване на коментар