сряда, 5 март 2014 г.

E.L.F. Contouring Blush & Bronzing Cream - St. Lucia

Резултата от една объркана поръчка ... 

Много исках да пробвам прахообразният руж и бронзър на e.l.f. , но без да искам съм дала грешен линк на поръчващото момиче. Видях грешката си, но вече поръчката беше пусната и нямаше как да се промени.
Този продукт е от студио серията на марката. Опаковката е семпла и изчистена. Затваря се добре и има удобно огледало. Предлага се само в един цвят: St. Lucia.
Получаваме 8 g. продукт на цена £3.75 / около 9 лв.
Текстурата е много нежна, пухкава и кремообразна. Пигментацията на цветовете е много добра. И двата цвята са матови без блестящи частички. Ружа много ми харесва /нося го почти ежедневно/. Розово - коралов цвят е. Нанасям го с пръсти / и леко го преливам с четката с която нанасям бб крема/. Трябва да се нанася пестеливо иначе може да изглеждаме комично. Харесва ми и, че известно време след нанасянето цвета губи част от наситеността си. Добре се разнася и прелива и е много издръжлив.
Бронзъра не ми харесва. Нямам подходяща четка за него, а нанасянето с пръсти не се получава добре. А и цвета е доста тъмен. Може лятото пак да му дам шанс.
Харесвам продукта. Съотношението цена  / качество е добро. Но искам да опитам и прахообразната версия на продукта.
Ето и сайта на E.L.F.  http://eyeslipsface.co.uk/

Станислава

Няма коментари:

Публикуване на коментар