вторник, 24 септември 2013 г.

Любими продукти

 Здравейте, днес ще ви покажа и разкажа малко за най-често ползваните от мен продукти. Повечето от продуктите са ми люими и ги използвам ежедневно.
  • Мицеларната вода на - BIODERMA - За нея е писано толкова много ... и мисля, че всички знаят за свойствата и. Използвам я ежедневно за свалянето на грима и почистване на лицето. Невероятен продукт!
  • Маската на - FREEMAN - FACIAL CLAY MASK AVOCADO & OATMEAL - Любимата ми маска за лице. Ползвам я три пъти седмично и съм изключително доволна от резултатите. Чиста кожа и наистина свити пори. Маската е подходяща за всеки тип кожа. Препоръчвам Ви я.
  • Розова вода. Ползвам я за почистване и освежаване на лицето.  Ползвам тази на - MILVA - защото е в шишенце с пулвелизатор.
  • Ексфолиращия гел на - EUCERIN - за мазна кожа ползвам два пъти седмично. Съдържа не много едри ексфолиращи частички и млечна киселина.  Почиства кожата, премахва мъртвите клетки и черните точки. Харесва ми но леко ми изсушава кожата.
  • Хидратиращия крем на - DECLEOR - HYDRA FLORAL - Супер хидратиращ и лек крем с прекрасен аромат и натурални съставки. Нужно ми е много малко количество за да си намажа цялото лице. Попива бързо и е добра основа за ФДТ или ББ крем.
  • CLINIANS Hydra-T - Крем за лице за комбинирана и мазна кожа с ябълкова вода и цинк - Този крем ползвам през лятото. Идеално хидратира и матира кожата. Ползвам го от три години и не го заменям с друг през горещите летни месеци.
  • GARNIER BB Cream Miracle Skin Perfector SPF 15 - Аз ползвам цвят Medium, но след лятото ми идва светъл. Изравнява тена, лек е, нанася се лесно и се слива с цвета на кожата. Опаковката му не ми е удобна ... крема е доста течен и лесно се излива много голямо количество. Не ми дразни кожата. 
  • MAYBELLINE Rocket Volum Express - Спиралата разделя добре миглите и придава обем с едно нанасяне. Четката е гумена и ми е много удобна. Наситено черна е. Харесвам я много.
  • АVON - SuperShock Gel Eyeliner Pencil - Тези моливи се нанасят много лесно, много са меки, слагам ги като очна линия и са доста издръжливи.  Любими са ми и Ви ги препоръчвам.
  • MAYBELLINE Color Sensational Lip Gloss - Peach Sorbet - Харесвам лекия цвят на този гланц и хубавия му аромат. Не е много лепкав и има добра издръжливост.Но едва го откривам в магазините.
Без да искам стана топ 10 на най- често използваните продукти.
А вашите любими продукти са ... ще се радвам да ги споделите.


3 коментара:

  1. CLINIANS Hydra-T- този крем, май ще трябва да го пробвам. Има ли си отделно ревю?

    ОтговорИзтриване
  2. Идеален е за летните жеги. Ще му направя и ревю.

    ОтговорИзтриване
  3. От изброените продукти имам опит с мицеларната вода и бб крема на Гарние, много съм доволна и от двата. Спиралата на Мейбълин не съм ползвала точно тази, но от други видове на марката съм доста доволна като цяло.
    Поздрави от мен!

    ОтговорИзтриване