петък, 14 февруари 2014 г.

Oriflame Pure skin Spot SOS gel

Гел против пъпки с дълбоко действие

Това гелче е за локална грижа и се нанася само върху пъпките. Съдържа висококонцентрирана салицилова киселина - премахва пъпките и почиства кожата. Специалната му формула атакува бактериите, причинители на пъпките, и намалява производството на себум.
INGREDIENTS/ AQUA, ALCOHOL DENAT, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, BETAINE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, SALICYLIC ACID, C12-13 PARETH-9, SODIUM HYDROXIDE, ALLANTOIN, MENTHOL, UNDECYLENOYL GLYCINE

Количеството продукт е 6 ml. А редовната му цена в каталога е 12,90 лв. На промоция беше 8,90 лв.

Консистенцията му е прозрачен плътен гел. Има много лек аромат на салицилов спирт, но не е така остър и бързо изчезва. Има и удобен апликатор за прецизно нанасяне върху проблемните места. При нанасяне върху раздразнена пъпка се усеща леко щипане (заради салициловата киселина предполагам). Попива бързо в кожата и има лек охлаждащ ефект. Намалява зачервяванията и изсушава пъпките. При мен е много ефективен. За мен единственият минус е количеството продукт и цената ... 

Станислава

вторник, 11 февруари 2014 г.

Кератин + грижа за коса, кожа и ноки

 Кератин+ Cynatine HNS е нов революционен продукт.

Преди време спечелих от една игра на Ramcopharm ваучер за козметична процедура на стойност 50 лв. Понеже ваучерът важеше само за София нямаше как да го използвам. Но от  Ramcopharm ми предложиха да ми изпратят от техните продукти  по мой избор на стойността на ваучера. Аз си избрах Кератин + (и два други продукта, но не са за мен :) Имах нужда от точно такава хранителна добавка. Момичето от екипа на  Ramcopharm беше много любезно и отзивчиво. След два дни си получих подаръка.
Този подарък ми дойде точно на време. Имах силен косопад и си бях взела 1 блистер Priorin. Кератина ми стигна за около 2 месеца. Една опаковка съдържа 50 капсули. (Интересно е, че има и мостри от по 10 капсули.) Препоръчителната доза при третирана коса, кожа и нокти е 2 капсули х 2 пъти дневно за минимум 3 месеца. При нормално състояние по 1 капсула х 2 пъти дневно в продължение на 6 месеца. Аз пих първоначално по 3 капсули на ден и след това по 1. 
Най-голям ефект от Кератин+ имаше върху ноктите ми - станаха много здрави. Кожата ми се изчисти и стана по-свежа. Косата стана лъскава и жива. Косопада ми намаля значително. Доволна съм от действието на Кератин+. 

Вие приемате ли подобни добавки? Какво ви е мнението за тях?

Станислава

събота, 8 февруари 2014 г.

Лосион за тяло NIVEA Express Hydration

Аз не харесвам лосионите за тяло (не ми харесва цялата процедура от мазането до мазното усещане след нанасянето на повечето лосиони), но през зимата кожата ми се нуждае от тях и ми се налага да ги ползвам.
Преди няколко седмици открих идеалния за мен и моята кожа лосион и това е: NIVEA Express Hydration.
Попива за секунди в кожата и я прави мека, гладка и добре хидратирана. Не оставя мазно и лепкаво усещане след нанасяне и това много ми харесва (Бях ползвала преди време мостра на лосион на BIOTEN и ми хареса, но не го открих в магазините.). Мирише много леко и приятно на син лотос според описанието на опаковката. Консистенцията му е по водниста и лека. Съдържа морски минерали. След него кожата ми е някак по-свежа. 
От NIVEA ни обещават бърза и дълготрайна хидратация и според мен си изпълняват обещанието на 100%. Формулата на този лосион на NIVEA подпомага образуването на Акваприорин - естествени хидратиращи канали на кожата.
Супер доволна съм от лосиончето и бих го купила отново, но бих искала да пробвам и други. Препоръчайте ми хубав, бързо попиващ и не оставящ мазно усещане продукт. <3<3<3

Станислава