вторник, 5 февруари 2013 г.

BG вариант на Glossybox - Prettybox Bulgaria







Повече информация за Prettybox може да получите на:

Страницата им във фейсбук - Prettybox Bulgaria

и на

Уеб сайта им

понеделник, 4 февруари 2013 г.

Спирали Golden Rose Cat Walk и Golden Rose City Style

Здравейте ! 
Днес ще ви представя две от новите (три) спиралите на  Golden Rose : 
Cat Walk и City Style ! 




Спиралите са със супер качество и невероятно добра цена : 3,12 лв. за 9 мл. продукт. Опаковките са цветни и ми приличат на спиралите на Maybelline и MaXfactor. Четките са силиконови с различни форми. Голям плюс за мен е, че спиралата е запечатана.



Golden Rose : Cat Walk mascara ни обещава : секси кукленски и обемни мигли в наситено черен цвят, без сплъстяване. Драматичен финиш за обезоръжаващо  изкусителни мигли.''  И си изпълнява обещанието! В тази спирала се 'влюбих' от първо ползване :) Раздели ми миглите, удължи ги и им придаде невероятен обем без да ги спласти.Не тежи на миглите (както ми се е случвало с други спирали). Придава изключително наситен черен цвят. Четката е силиконова и много интересна - сякаш е съставена от няколко бодливи топченца. Равномерно покрива целите мигли с продукт. Консистенцията на спиралата е перфектна - кремообразна. Спиралата не се рони и не се разтича в големите жеги. Издържа по 12 часа (поне аз толкова най-много съм я носила). Сваля се много лесно. Просто е перфектна. 




Golden Rose : City Stylе 
mascara е с ''Иновативна формула за  ефект 3 в 1 : колосален обем, ултра дължина и феноменална извивка! Новата City Style  спирала придава наситено черен цвят и изразителност на миглите само с едно движение.'' Удължава, разделя и извива миглите, но не придава обем. След 5-6 часа започва да се рони. Четката  е силиконова. Едната половината е с къси бодлички , а другата с дълги. Консистенцията и също е кремообразна и доста дълго не се променя.

Само жълтата спирала от серията не съм пробвала. Сигурна съм обаче, че и тя ще е хубава.
Заслужава си да пробвате тези спирали.
Изключително качество на страхотна цена !